Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Yorumlar

{fbt_classic_header}

Header Ad

Önizle

Son yazılar:

latest

Ads Place

Ahmet Mücahid Ören abimizin mesajı:

Çok kıymetli biricik babam, Şirketimizin kurucusu, Eşsiz insan, Enver abimiz, Bugün vefat etmiştir. Allah'ü Teala rahmet eylesi...

onizle

Çok kıymetli biricik babam,
Şirketimizin kurucusu,
Eşsiz insan,
Enver abimiz,

Bugün vefat etmiştir. Allah'ü Teala rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun.

Acımız çok büyüktür. Şunu hatırlayalım ki, Peygamberimiz Hazreti Muhammed Aleyhisselam vefat etmiştir. Onun çok sevgili arkadaşları, Eshab-ı Kiram efendilerimiz vefat etmiştir. Onların yolunda giden alimler vefat etmiştir. Bizlere düşen sabretmek ve dua etmektir.

Şirketimiz, kuruluş ilkelerinden asla taviz vermeden, İHLAS'la hizmetlerine ve faaliyetlerine devam edecektir. Başta gazetemiz, kitaplarımız olmak üzere, hiçbir faaliyetimiz kesintiye uğramadan devam edecektir. Hepimiz, İHLAS'ın manasına uygun olarak, aynı inanç ve aşkla, birlik ve beraberlik içinde, hizmetlerimize devam edeceğiz. Babam hepinizi ayrı ayrı çok severdi. O sizlere aşk derecesinde bağlıydı. Ben de, hepinizi aynı aşkla sevmekteyim. Her birinize çok kıymet vermekteyim. Babam'dan aldığım bu bayrağı hep birlikte asla yere düşürmeyeceğiz ve daha yükseklere taşıma ideali ile çalışacağız. Genciyle, yaşlısıyla, ilkleriyle, kurumsal ilkelerimiz ile, kanunlara uygun olarak, ticari faaliyetlerimizi de sürdüreceğiz. Her birimiz üzerimizde taşıdığımız sorumluluğun bilinci ile hareket edeceğiz. Bu sorumluluğun, başta devletimize, şirketimize, ailelerimize ve şahıslarımıza da olduğunu unutmayacağız. Bu sorumlulukların gerekleri ne ise, hep birlikte onu yapacağız. Yek vücut, yek cihet olarak, 1970 yılında kurulurken belirlenen, "İnsanlara Hizmet Etme" ilkesinin takipçisi olacağız. Bu duygular içinde, tekrar hepimize başsağlığı ve sabır diliyorum. İlginizden, dualarınızdan ve emeklerinizden dolayı, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi, sevgiyle kucaklıyor ve Allah'a emanet ediyorum.

Ahmet Mücahid Ören
Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Genel Müdür
İhlas Holding A.Ş.
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Sorularınız Dinimiz İslam hocaları tarafından cevaplandırılacaktır. Lütfen suallerinizi: dinimizislam2@gmail.com mail adresine gönderiniz. Teşekkürler.

Ads Place