Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Yorumlar

{fbt_classic_header}

Header Ad

Önizle

Son yazılar:

latest

Ads Place

Kıymetli kitaplar

Sual: Niye hep Hakikat Kitabevi’nin kitaplarını tavsiye ediyorsunuz? CEVAP Nakli esas aldığı için, ilave ve çıkarma yapılmadan tercüme edild...

onizle
Sual: Niye hep Hakikat Kitabevi’nin kitaplarını tavsiye ediyorsunuz?
CEVAP
Nakli esas aldığı için, ilave ve çıkarma yapılmadan tercüme edildiği için tavsiye ediyoruz. Nakli esas alsa bile, icazetsiz, yetkisiz kimselerin kitaplarına itibar edilmez. Bu kitaplarda özetle deniyor ki:

Hakikat kitabevinin neşrettiği kitaplar çok kıymetlidir; çünkü bu kitaplarda tercüme edenlere ve neşredenlere ait bir yazı yoktur. Hepsi büyük zatların yazısıdır. Onun için kıymetlidir. Eğer tercüme edenlere ve neşredenlere ait bir satır olsaydı, o zaman kıymetten düşerdi.

Ayaklar ne zaman açılır?
Sual: S. Ebediyye’de, (Rükûa eğilirken, sol ayağın topuğu, sağ ayak yanına getirilir. Secdeden kıyama kalkarken ayaklar açılır) deniyor. Bazıları secdeden ayağa kalktıktan sonra açıyorlar. Kalkarken açılır ne demektir?
CEVAP
Kalkarken açılır demek, secdeden kalkacağı zaman açılır demektir. Ayaklar açılmış olarak kalkmış olur. Şayet bunu unutursa ayağa kalkınca açar.

Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Sorularınız Dinimiz İslam hocaları tarafından cevaplandırılacaktır. Lütfen suallerinizi: dinimizislam2@gmail.com mail adresine gönderiniz. Teşekkürler.

Ads Place