Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Yorumlar

{fbt_classic_header}

Header Ad

Önizle

Son yazılar:

latest

Ads Place

Huzura Doğru TV yayında

Milyonların sevgilisi olan Huzura Doğru programı, artık yanıbaşınızda, internetin olduğu her yerde... Akışını kendinizin belirlediği, istedi...

onizle



Milyonların sevgilisi olan Huzura Doğru programı, artık yanıbaşınızda, internetin olduğu her yerde... Akışını kendinizin belirlediği, istediğinizi izlediğiniz yepyeni bir tv kanalı var artık şimdi net te. 

www.huzuradogru.tv "huzur, 24 saat yayında".

Sizleri günlük karmaşadan, stresten uzaklaştıracak ferahlandıracak , bilgilendirecek, hislerinize tercüman olacak bir dünyaya davet ediyoruz.

Size gönderdiğimiz üyelik teklifimizi onaylamanız halinde, adını “günün huzur videosu” koyduğumuz ve www.huzuradogru.tv internet sitemizde bulunan videolardan (güncel, güncel olmayan konular, ilahiler belgeseller, sohbetler), her gün sizin için  birini seçip, linkini adresinize gönderiyoruz. Linke tıkladığınızda huzur videosu aramaya gerek kalmadan direkt karşınızda olacak..”

Sizi bu huzur ailesinin bir ferdi olmağa davet ediyoruz.

Sizde HuzuraDogru.tv e-posta grubuna katılın, her gün bir “günün huzur video" su link i , e- posta hesabınıza gelsin.

Aşağıdaki linki tıklayıp bu sayfadaki gösterilen yere mail adresinizi gönderirseniz her gün sizin için sectiğimiz " günün huzur videosu" linki mailinize gelecek.adresimiz

http://www.huzuradogru.tv/mailgrubu.asp

katılımlarınızı bekliyoruz.

Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Sorularınız Dinimiz İslam hocaları tarafından cevaplandırılacaktır. Lütfen suallerinizi: dinimizislam2@gmail.com mail adresine gönderiniz. Teşekkürler.

Ads Place