Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Yorumlar

{fbt_classic_header}

Header Ad

Önizle

Son yazılar:

latest

Ads Place

iPhone ile 24 dil öğrenmek mümkün!

iPhone için yazılım geliştiren şirketlerinden birisi olan “Jourist”, Türkçe dahil 24 lisandaki “Dil Antrenörü” uygulamasını kullanıma sundu....

onizle
iPhone ile 24 dil öğrenmek mümkün!iPhone için yazılım geliştiren şirketlerinden birisi olan “Jourist”, Türkçe dahil 24 lisandaki “Dil Antrenörü” uygulamasını kullanıma sundu.

Yabancı dilin görsel ve işitsel algılanmasını birleştiren eşsiz yöntem sayesinde iPhone ile yabancı dil öğrenmeniz veya yabancı dil seviyenizi geliştirmeniz kolaylaşıyor.

Verimli bir şekilde öğrenin, kelimeleri ve deyimleri zihninize yerleştirin. “Dil Antrenörü” ile kısa süre içinde seçtiğiniz yabancı dile hakim olma konusunda olağanüstü sonuçlar elde edebilirsiniz.

“Dil Antrenörü” seyahat hazırlığı pratiği ve bildiklerinizi tazelemek için uygun bir program. Eşsiz yöntem yabancı dilin görsel ve işitsel algılanmasını birleştiriyor.

Her dil için 2 bin 100’den fazla kelime ve deyim akılda kalan bir resimle eşleştirilerek kullanıcının bilgisine sunuluyor.

Profesyonel konuşmacılar tarafından seslendirilen kelimelerle telaffuzun da doğru yapılması sağlanmış.

Öğrenme yöntemi kartotek prensibine dayanıyor. Hedef, "çok iyi" olan en yüksek bilgi seviyesine ulaşmak.

Tüm içeriklerin veya sadece belirli konuların ya da alt konuların öğrenme sürecine dahil olup olmayacağına kendiniz karar veriyorsunuz.

Bu sayede, örneğin "Kendini tanıtma", "Rezervasyon" veya "Restoranda" gibi belirli konulardaki kelimeleri ve deyimleri öğrenmeye odaklanabilirsiniz.

Eğitim sırasında 9 adet eğlenceli alıştırma arasından seçebilirsiniz. Bunların arasında dil algılamasına sahip telaffuz alıştırması da bulunmuyor.

Doğru yanıtladığınızda kelimeleri ya da deyimleri, bir sonraki bilgi seviyesine kaydırabilecek kadar iyi bilip bilmediğinize kendiniz karar verirsiniz.

24 öğretim dili arasından seçebilirsiniz: İngilizce (İngiltere), İngilizce (ABD), Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Danca, Flamanca, Fince, İsveççe, Norveççe, Polonca, Çekçe, Slovakça, Rusça, Yunanca, Macarca, Türkçe, Çince, Japonca, Korece, Arapça, İbranice ve Tayca. Başka öğretim dilleri ücretsiz App güncellemeleri için hazırlık aşamasındadır.

Uygulamanın özellikleri

24 öğretim dili arasından seçebilirsiniz.
Her öğretim dili için 2.100 resimli ve seslendirilmiş deyim ve kelime.
Ders içeriğini kendiniz belirleyin.
Tüm deyimler ana dilini konuşan kişiler tarafından seslendirmiştir.
Tüm girdilerin resimli olması kelimelerin ve deyimlerin akılda kalmasını daha da kolaylaştırmaktadır.


Kelime antrenmanı için 9 adet eğlenceli alıştırma türü.


Dil algılamasına sahip telaffuz alıştırması.


Kesin ve anlaşılması kolay konulara ve alt konulara sınıflandırma.


Tamamı Türkçe olan kullanıcı arayüzü.


Çocuklar için olduğu gibi emekliler için de kolay anlaşılır, gayet basit kullanım.

Dil Antrenörü programı aşağıdaki sitelerden indirilebiliyor:

Jurist Link: http://iphonetr.jourist.info/index.php?option=com_content&view=article&id=109:dil-antrenoerue&catid=34:jourist-illustrierter-sprachfuehrer&Itemid=28

App Store Link: http://itunes.apple.com/tr/app/dil-antrenoru/id379045950?mt=8

Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Sorularınız Dinimiz İslam hocaları tarafından cevaplandırılacaktır. Lütfen suallerinizi: dinimizislam2@gmail.com mail adresine gönderiniz. Teşekkürler.

Ads Place