Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Yorumlar

{fbt_classic_header}

Header Ad

Önizle

Son yazılar:

latest

Ads Place

Evimizdeki gözle görülmeyen canavarlar

Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Steve Gschmeissner, elektron mikroskobu yardımıyla evlerimizde yan yana hatta bazen iç içe yaşadığımız, gözl...

onizle
Evimizdeki gözle görülmeyen canavarlarDünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Steve Gschmeissner, elektron mikroskobu yardımıyla evlerimizde yan yana hatta bazen iç içe yaşadığımız, gözle görünmeyen “canavarları" fotoğrafladı.

Daily Mail'ın haberine göre, evlerimizde halıların tüylerinin arasında, koltuklarımızda veya mutfak dolaplarında yaşayan ve “mite" adı verilen milyonlarca küçük canlının görüntüleri Hollywood filmlerindeki uzaylı yaratıkları bile aratmayacak kadar korkunç görünüyor.

Elektron mikroskobuyla milyonlarca kez büyütülerek fotoğraflanan bu canlılar arasında makarna ve unların içinde bulunan un böcekleri ile mobilya ve halıların arasında yaşayan mite'lar korkunç görünüşleriyle özellikle dikkat çekiyor.

Yine gözle görünmeyecek kadar küçük bir kurtçuğun dişleri, evlerimizde nasıl yaratıklarla birlikte yaşadığımızı düşününce tüyleri ürpertiyor.

Evlerimizde yaşayan kedilerdeki pirelerin görüntüleri de aynı şekilde ikinci bir defa bakma cesaretini kıracak kadar ürkütücü bir görüntü sergiliyor.

Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Sorularınız Dinimiz İslam hocaları tarafından cevaplandırılacaktır. Lütfen suallerinizi: dinimizislam2@gmail.com mail adresine gönderiniz. Teşekkürler.

Ads Place